Linkedin Nasıl Okunur? (Doğru Bilgi)

Ziyaretçilerimizden sık bir şekilde Linkedin nasıl okunur? Sorusunu almaktaydık. Bu içeriğimizle birlikte Linkedin nasıl okunur? Sorusuna doğru cevabı verdik. Aynı zamanda Linkedin telaffuzu, Linkedin ne demek? Gibi başlıklarda da farklı bilgiler verdik.

Dünya’nın en büyük sosyal ağlarından bir tanesi olan Linkedin sürekli kendini geliştirmektedir. Oluşturulan profiller ile her üç kişiden bir kişi her zaman olduğundan çok daha fazla popüler konuma gelmektedir. Profesyoneller için hizmet sunan Linkedin sosyal ağında bulunuyorsanız bu ağın nasıl okunduğunu da öğrenmeniz gerekir. Linkedin nasıl okunur? Diyenlere işte doğru cevabı!

Linkedin Okunuşu

Hızlı Cevap: Linkedin sosyal ağının Türkçe okunuşunu Linkdin olarak yapmalısınız.

Linkedin Nasıl Okunur?

Linkedin veya farklı bir sosyal ağ bu tür dil engelleri her zaman vardı ve var olmaya devam edecek. Çünkü Fransa’da yaşayan birisi Linkedin’i Türkiye’de yaşayan birine göre çok farklı şekilde okuyabilir. İngilizce bilen birisi Fransızca bir kelimeyi doğru telaffuz etmede sorun yaşayabilir o yüzden bu tür engellerde kendinizi hiç rahatsız hissetmeyin.

Linkedin sosyal ağını doğru bir şekilde telaffuz etmek istiyorsanız Linkedin’e ‘’linkdin’’ demelisiniz.

Uygulama AdıLinkedin
OkunuşuLinkdin

Linkedin Nedir?

Büyük veya devasa bir iş ağına, iş arkadaşlarına sahip olmanın tek yolu Linkedin uygulamasını kullanmaktır. Geniş bir profesyonel ağ olan Linkedin uygulaması aslına bakılırsa sosyal medya uygulamalarıyla benzeri şekilde çalışır.

Linkedin uygulamasını kullanarak doğru işinizi veya stajınızı bulabilirsiniz. Aynı zamanda diğer insanlarla profesyonel ilişkiler kurabilir, ilişki ağlarınızı Linkedin ile güçlendirebilirsiniz. Kariyerinizde kendinizi çok daha iyi bir şekilde tanıtabilmek için Linkedin kullanımı zorunlu olacaktır. Eksiksiz bir Linkedin profili oluşturarak deneyimlerinizi, becerilerinizi, eğitimlerinizi tüm halk ile paylaşmaya başlayın.

Linkedin Ücretli Mi?

Linkedin ücretsiz bir sosyal ağdır. Linkedin’e kayıt olurken ve kullanmaya devam ederken hiçbir ücret ödemenize gerek yoktur.

 Linkedin’de Ne Paylaşılır?

Linkedin uygulamasını kullanıyorsanız profilinizi sürekli güncellemenize gerek yoktur. Çünkü burası arkadaşlarınızla serbest bir şekilde konuşabileceğiniz veya diğer uygulamalarda olduğu gibi makara yapabileceğiniz bir uygulama değildir.

Linkedin kullanıcıları Linkedin profillerinde genel olarak gündemdeki son gelişmeleri aktarır ve düşüncelerini kısa bir şekilde ifade eder. Bir projeniz varsa bu projenizi Linkedin üzerinde tanıtabilir, hızlı bir video oluşturabilir ve sektörünüzde popüler hale gelebilirsiniz.

Linkedin Nasıl Kullanılır

Etkili bir linkedin sahibi olmak için sizlere 7 ip uçu
1. Doğru profil fotoğrafı seçimi
2. Profilinizde yer alan bilgiler CV ile aynı olmalı
3. Sizin hakkınızda yapılan yorumlar.
4. Yapılan gönüllülük çalışmalarında yer alın
5. Sektörle ilgili gruplara katılın.
6. Bağlantı kurun
7. Profilinizin her zaman güncel olmasına dikkat edin

Linkedin Profiline Ne Yazılır?

Linkedin profilinize profesyonel bir şekilde gerçek unvanınızı yazmanız gerekir. Daha sonrasında olmazsa olmazlardan konumunuz ve sektörünüzü giriniz.

Profesyonel unvanınız şarkıcı, yazar, eğitmen veya danışman olabilir. Artık hangi konu da profesyonel bir şekilde ilgileniyorsanız, iş yapıyorsanız Linkedin profilinizin unvan kısmına onu dahil ediniz. Kim olduğunuz, ne iş yaptığınız Linkedin profillerinde önemlidir. Yaptığınız işlerde ne kadar başarılı olduğunuzu göstermek için tüm kariyer hayatınızı bu uygulama da paylaşarak daha fazla iş teklifi alabilirsiniz.

Rehber kategorimize bakmayı unutmayınız.

5/5 - 1 Kişi Değerlendirdi!
Photo of author

Akifcan Küllü

İstanbul doğumluyum. 14 Yaşından itibaren yazılım geliştirmeyle ilgileniyorum. Oyun oynamayı yaşıtlarıma göre daha fazla seven, her detayına inme eğiliminde olan birisiydim.Oyun benim için belirli bir noktadan sonra ticari fayda sağlayabileceğimi bir kanal oldu. Bundan nasıl gelir elde ederim? Sorunun cevabı basitti. Oyun oynayan kişilere ihtiyacı olan ürünleri pazarlamak! Tabi bu hep dijital ürünler oldu.İlk gelir elde etmeye başladığımda pazarlama adına çok büyük bir tecrübem yoktu. Sonra dijital dünyada ürünlerimi pazarlamak adına SEO, Ads ve Dijital Pazarlama kanallarını öğrenmeye yönelik eğitimler aldım.Eğitimler sayesinde işimi daha da büyüttüm. Birden fazla içerik platformu kurdum, içerik ürettim, organik olarak trafiklerini arttıracak çalışmalar yaptım. Şimdi birçok içerik platformunun Google arama motorunda sıralama almasını sağlıyorum. Bu beni hem mutlu ediyor hem de finansal fayda sağlamama yardımcı oluyor.
Yorum yapın