9520’ye Mesaj Gitmiyor (Anında Çözüm)

Ziyaretçilerimizden aşırı şekilde 9520’ye mesaj gitmiyor şeklinde soru aldık. Bizlerde ziyaretçilerimize yardımcı olabilmek adına 9520’ye mesaj gitmiyor adında yeni bir içerik oluşturma kararı aldık. Bu içeriğimizle birlikte 9520’ye mesaj gitmiyor, 9520’ye mesaj gönderemiyorum, 9520’ye mesaj atamıyorum, 9520 mesaj gitmiyor başlıklarında bilgi paylaşmış olacağız.

9520 Nedir Kısaca

9520 numarasına Türk Telekom tarafından yönetilen ve Türk Telekom’a bağlı olan bir sms servisidir. 9520’ye mesaj atarak mobil hatlarınız için tek kullanımlık şifre alabilirsiniz. Bu şifreyle birlikte Türk Telekom bireysel internet şubesine girerek tüm hat ayarlarınızı, paketlerinizi yönetme imkanına sahip olursunuz. Bazı durumlarda 9520’ye mesaj atamazsınız ve atamadığınız içinde TT online işlemlere giriş yapamazsınız. Fakat endişelenmeyin, aşağıda paylaşacağımız yöntemler sayesinde 9520’ye mesaj gitmiyor sorununuza çözüm sağladık.

9520’ye Mesaj Gitmiyor

9520’ye mesaj gitmiyorsa veya 9520 şifre alamıyorum diyorsanız endişeye kapılmadan aşağıda paylaştığımız bilgilere göz atarak ayarlarınızın doğru olup olmadığını kontrol edin.

  • Akıllı telefonunuzun doğru bir şekilde SMS ve MMS ayarlarının yapılı olduğuna göz atın.
  • Mesaj yazma alanına 9520 haricinde bir numara yazmamanız gerekmektedir.
  • 9520’ye her mesajı gönderemezsiniz. Bu yüzden 9520’ye mesaj atıyorsanız gönderdiğiniz mesajın içeriğini kontrol edin.

9520’ye mesaj atarak Türk Telekom tek kullanımlık şifreye sahip olursunuz. Bu şifreyle birlikte TT online işlemlere girebilir ve tüm hat ayarlarınızı tek bir tuşla yönetebilirsiniz. Eğer 9520 size şifrenizi vermiyorsa bunun nedeni hattınıza tanımlı olan herhangi bir şifrenin olup olmamasıdır. 9520’yle alakalı olarak paylaşabileceğimiz bazı diğer çözüm yöntemleri de mevcuttur. Aşağıda sizler için diğer çözüm yöntemlerini paylaştık.

9520’ye Mesaj Atamıyorum Çözümü

  • Hattınız henüz çok yeniyse 9520’ye mesaj atamazsınız.
  • Hattınızın şebekesini kontrol edin ve eğer şebekeniz çekmiyorsa çeken bir alana gidin.
  • Telefonunuzun belleğinin dolu olup olmadığına dikkat edin.

9520’ye Mesaj Gönderemiyorum Sorunu İçin Çözüm

Sizlere paylaşabileceğimiz 3. Çözüm yöntemiyse telefonunuzun ayarlar kısmı üzerindendir. Aşağıda paylaştığımız ayarları yaparak muhtemelen sorunu çözmüş olacaksınız.

  • Telefonunuzun ayarlar kısmına girin.
  • Ayarlar sayfasında yer alan uygulamalar butonuna tıklayın.
  • Hepsi bölümüne girin.
  • Mesajlaşma uygulamasına tıklayın.
  • Premium SMS gönder seçeneğine tıklayın.
  • Bu alandan ayarları ‘’Daima izin ver’’ seçeneğini aktif edin.

9520 Ücretli Mi

Hayır, Türk Telekom tarafından yönetilen 9520 sms servisi tamamen ücretsizdir. 9520’ye SMS atarken herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Türk Telekom Mesaj Gönderemiyorum

Tüm ayarları yapmanıza rağmen halen herhangi bir sonuca ulaşamadıysanız Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekir.

  • Türk Telekom müşteri hizmetleri numarası: 444 1 444
  • Türk Telekom internet sitesi: Tıkla

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Müşteri hizmetlerine bağlanmak istediğiniz zaman operatör sizleri oradan oraya yönlendirebilir ve bu durum oldukça can sıkıcıdır. Bu durumun önüne geçebilmek adına sizlere çözüm yöntemi paylaşıyoruz. Eğer telefonda beklemek istemiyorsanız ve direkt olarak müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorsanız aşağıdaki yöntemi deneyin.

  • 444 1 444 numarasını arayın.
  • Operatör konuşmaya başladığında 2’ye basın.
  • Yeniden konuşunca 1’e basın.
  • Son olarak 0’a basın.

Genel kategorimizi incelemeyi unutmayın.

2.3/5 - 7 Kişi Değerlendirdi!
Photo of author

Akifcan Küllü

İstanbul doğumluyum. 14 Yaşından itibaren yazılım geliştirmeyle ilgileniyorum. Oyun oynamayı yaşıtlarıma göre daha fazla seven, her detayına inme eğiliminde olan birisiydim.Oyun benim için belirli bir noktadan sonra ticari fayda sağlayabileceğimi bir kanal oldu. Bundan nasıl gelir elde ederim? Sorunun cevabı basitti. Oyun oynayan kişilere ihtiyacı olan ürünleri pazarlamak! Tabi bu hep dijital ürünler oldu.İlk gelir elde etmeye başladığımda pazarlama adına çok büyük bir tecrübem yoktu. Sonra dijital dünyada ürünlerimi pazarlamak adına SEO, Ads ve Dijital Pazarlama kanallarını öğrenmeye yönelik eğitimler aldım.Eğitimler sayesinde işimi daha da büyüttüm. Birden fazla içerik platformu kurdum, içerik ürettim, organik olarak trafiklerini arttıracak çalışmalar yaptım. Şimdi birçok içerik platformunun Google arama motorunda sıralama almasını sağlıyorum. Bu beni hem mutlu ediyor hem de finansal fayda sağlamama yardımcı oluyor.